تاریخ انتشارسه شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۱ - ۰۹:۳۶
plusresetminus
برگزاری اجلاسی ضد ایرانی تحت عنوان عرب های اهواز در مصر همزمان با سفر دكتر صالحی وزیر امور خارجه به این کشور، از چند بعد قابل ملاحظه و تامل است که در زیر به آن اشاره می شود...
۰
کد مطلب : ۱۲۵۱۹
نکاتی در باب اجلاس ضد ایرانی در مصر
برگزاری اجلاسی ضد ایرانی تحت عنوان عرب های اهواز در مصر همزمان با سفر دكتر صالحی وزیر امور خارجه به این کشور، از چند بعد قابل ملاحظه و تامل است که در زیر به آن اشاره می شود:

۱-این همزمانی نمی تواند تصادفی باشد و به نظر می رسد عناصر تند سلفی كه معمولاٌ جیره خوار عربستان سعودی هستند و در دوران حسنی مبارك در مصر رشد نمودند، با هدف تخریب دستاوردهای این سفر و یا جلوگیری از انجام آن، صحنه گردان این اجلاس بوده اند، سخنان عمار عبدالغفور مشاور محمد مرسی رئیس جمهور کنونی مصر كه یك عنصر تند سلفی است دلیل بارزی بر این مدعاست.
۲-عربستان در بسیاری از صحنه های تحولات منطقه شكست سیاسی خورده است، لذا با بهره گیری از اهرم اقتصادی و نیاز مصر به کمک های مالی در تلاش است كه رابطه دو کشور مصر و جمهوری اسلامی ایران پیشرفتی نداشته باشد، زیرا گسترش این روابط را بر خلاف منافع خود در منطقه می داند.
۳-از سوی دیگر ایالات متحده آمریكا با توجه به گسترش روز افزون نفوذ جمهوری اسلامی ایران در منطقه از مخالفان جدی برقراری رابطه رسمی ایران با مصر است.
۴-جبهه به اصطلاح آزادی الاهواز یك تشكل انگلیسی است كه مركزیت آن در لندن بوده و عناصر آن به عنوان مزدوران سیاست های انگلستان عمل می نماید.
۵-عرب های ایران و یا به عبارت بهتر ایرانیان عرب زبان از بهترین، مومن ترین شهروندان این سرزمین بوده و از باوفاترین مردمان نسبت به نظام جمهوری اسلامی و جایگاه مقدس و والای ولایت هستند.
۶-ادب و سنت احترام به مهمان حكم می كرد كه دولت مصر اجازه برگزاری این اجلاس را به ویژه همزمان با سفر وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به قاهره نمی داد.
۷-آقای محمد مرسی كه امروز سكان دار كشتی مصر است، حتماٌ به این نكته توجه دارد كه پایه گذاری مصر جدید فقط با اتكال به ذات اقدس الهی و تكیه بر مردم و توانمندی های ملی این کشور می تواند صورت گیرد و تمكین در برابر قدرتهای استكباری و تكیه بر كفار، علاوه بر اینكه بر خلاف دستورات الهی است از بعد سیاسی و مادی هم نتیجه ای برای مصر در بر نخواهد داشت.
۸-پاكستان تجربه تلخی را در رابطه با وهابیت در طول چند دهه گذشته آزموده است و محصول این تجربه فجایعی است كه هر چند وقت یكبار در این كشور اتفاق می افتد. در این زمینه به مصرِ مرسی باید گفت: فاعتبروا یا اولو الابصار لعلكم ترحمون
۹-نکته آخر اینکه برقراری رابطه رسمی با جمهوری اسلامی ایران آزمونی است در برابر انقلابیون مصر كه نشان دهند به چه میزان می توانند خارج از فشارهای پیدا و پنهان داخلی و خارجی در جهت منافع ملی مصر تصمیم گیری كرده و این کشور را در مسیر درست و اصولی هدایت و رهبری نمایند. 

علاءالدین بروجردی
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین